Billeje i Inverness Lufthavn, Skotland

Billeje i Inverness Lufthavn, Skotland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Inverness Lufthavn - IVN er beliggende i The Scottish Highlands i den nordligste del af Skotland og blev oprindeligt anlagt som en militær lufthavn.

Easyjet, British Airways og KLM flyver til Inverness Lufthavn, og indenrigstrafik til eksempelvis Heathrow, Gatwick og Luton; alle ved London, udgør hovedparten af flyafgangene. Lokalt flyver Loganair til en lang række mindre skotske lufthavne samt til Dublin og Manchester. Der findes dog også internationale flyruter fra Inverness, hvor Amsterdam Schiphol Lufthavn (KLM) og Dublin er nogen af de vigtigste destinationer.

Biludlejning Inverness Lufthavn
Lej bil hos Sixt, Hertz, Interrent, Europcar, Keddy, Budget, Arnold Clark, Thrifty eller Avis. Priserne starter ved omkring 800-1100 kroner per uges Skotland billeje for billigste personbil. Man kan dog af og til booke en lille varebil (2 personer) endnu billigere, og bemærk at med leje af varebil får man ofte en dieselbil af typen Opel Combo stillet til rådighed.

Prisforskellen til større lejebiler i Golf-klassen er ikke stor i Skotland, så check prisen på eksempelvis den større og mere komfortable Hyundai i30 eller Opel Astra inden booking. Sammenlign Inverness billeje-priser med Cartrawler Skotland herunder.