Jumeirah Beach Residence - gode råd om biludlejning i Dubai

Jumeirah Beach Residence - gode råd om biludlejning i Dubai

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Lej en bil i Jumeirah Beach Residence i Dubai med Cartrawlers søgemaskine. Jumeirah Beach Residence (JBR) er et boligkompleks, der strækker sig 1,8 km langs den persiske golfkyst ved Dubai Marina. Det består af 40 bygninger, hvoraf 35 er condominiums og de resterende fem er hoteller. Se også: Billeje i Dubai Airport (DXB), hvor Emirates og Norwegian flyver til fra Københavns Lufthavn.

Udlejningsbil Jumeirah Beach Residence
Grundet dens mange lejlighedskomplekser og centrale placering i Dubai Marina, er Jumeirah Beach Residence det perfekte sted for biludlejningsfirmaer at operere fra. I Cartrawler prissammenlignings-søgemskinen herunder er der tilbud fra Dubai billeje firmaer, som Autorent, Avis, Budget, Cargets, Dollar, Europcar, Go, Hertz, Max, Payless, Sixt, Thrifty og White & Black.

Billeje Dubai tilbud for enhver pengepung
Det er muligt at leje en standard bil som for eksempel den billige (og lille) Chevrolet Spark, der typisk er tilgængelig fra bare 100 kr. om dagen. Det er også muligt at leje et mere eksklusivt og luksuriøst køretøj. Mange danske kunder vælger en Chrysler 300 eller en Toyota RAV4 SUV som lejebil. Blandt de dyrere tilbud på Dubai billeje finder Ferrari 488, Lamborghini Huracan og Maserati Quattroporte.  


Send kommentar

Send kommentar