Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Leje af bil i Santos Dumont Lufthavn i Rio de Janeiro

Leje af bil i Santos Dumont Lufthavn i Rio de Janeiro

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Den lille Santos Dumont Lufthavn - SDU ligger idyllisk på en tange i Guanabara Bugten med udsigt til Sukkertoppen, hvorfra der ikke er langt til den kendte Copacapana strand i Rio.

Alle udenrigsfly lander i den langt større Galeão Lufthavn i Rio de Janeiro.
Se billeje-tilbud i Rio-Galeão Airport

Mange indenrigsruter i Brasilien udgår derimod fra Santos Dumont Lufthavn, hvor de fire store flyselskaber Avianca Brazil, Azul Brazilian Airlines (lavprisselskab - samme ejer har andel i portugisiske TAP), Gol Airlines og Latam Brasil er enerådende.

Brasilianske bilmodeller til leje
Man kan leje bil fra eksempelvis Budget, Alamo, Avis, Hertz eller de lokale Unidas og Movida Rent-A-Car Rio de Janeiro. Bilmærkerne i Brasilien er kendte, men modellerne er ofte meget anderledes. En Brasiliansk VW Gol er eksempelvis i familie med VW Polo, men bilen har mindre standard komfortudstyr og mindre standard sikkerhedsudstyr end man finder i en europæisk VW Polo. ABS og minimum fører og front-passager airbags (2 stk. airbag) er dog lovpligtigt udstyr. For få år siden var det ekstraudstyr i eksempelvis en VW Gol i Brasilien.

Sammenlign priser på Brasilien billeje fra Santos Dumont Lufthavn med Cartrawler herunder.