Billig billeje Reykjavik Lufthavn - priser på Island
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billig billeje Reykjavik Lufthavn - priser på Island

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Den næststørste lufthavn på Island er Reykjavik Lufthavn - RKV. Hovedstadens lufthavn benyttes udelukkende af indenrigsfly (samt fly til Grønland og Færøerne) og ligger et par kilometre vest for centrum direkte ud til havet.

Bemærk at Keflavik Airport - KEF (50 km sydvest for Reykjavik); Islands travleste internationale lufthavn, også af og til kaldes for Reykjavik-Keflavik Lufthavn.

Søg billig billeje i Keflavik Lufthavn

Europcar største biludlejningsselskab på Island
I den langt mindre Reykjavik Lufthavn - RKV findes billeje-muligheder fra Budget, Dollar-Thrifty, Avis Rent-A-Car, Hertz. Hertil kommer Bilaleiga Akureyrar, som driver Europcar på Island. Europcar (Bilaleiga Akureyrar) er langt det største selskab indenfor biludlejning på Island med over 4000 biler i flåden. Søg billig billeje i Reykjavik Lufthavn i søgemaskinen.

Desuden er der gratis shuttlebus til selskaberne Flizzr (ejet af Sixt) og Geysir Billeje/bilaleiga samt meet & greet service med repræsentant af lejebiler booket hos Route1 billeje, Sixt, RAS Car Rental og IceRentalCars.

Især ved leje af 4-hjulstrækker på Island, kan der være mange penge at spare ved at sammenligne priser fra forskellige leverandører. Søg billigste bil i Reykjavik Lufthavn RKV herunder.