Book transfer fra LaGuardia Lufthavn, New York (Taxi fra LaGuardia Airport, New York)

Book transfer fra LaGuardia Lufthavn, New York (Taxi fra LaGuardia Airport, New York)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

LaGuardia Airport i New York er den lufthavn, som ligger tættest på det centrale Manhatten. Transport fra LaGuardia til Downtown Manhatten er en rute på blot ca. 13 km.

Den centralt beliggende lufthavn åbnede tilbage i 1939 og antal rejsende, som benytter LaGuardia, ligger årligt på ca. 28 millioner mennesker.

Skal du på storby-ferie eller evt. forretningsrejse til det centrale New York kan det anbefales at booke transport fra LaGuardia Lufthavn. Ved at booke din transfer fra LaGuardia Airport på forhånd sikrer du, at transporten fra lufthavnen er forberedt og planlagt inden du lander. Du undgår dermed evt. unødvendig ventetid I form af kø og mange mennesker ved offentlig transport eller almindelig taxa.

Find transfermuligheder fra LaGuardia Airport New York
For at finde transfermuligheder indtastes herunder dato og klokkeslet for din ankomst til LaGuardia Lufthavn. Du har også mulighed for med det samme at reservere transfer retur til lufthavnen, hvis du har brug for dette.

Herefter vil forskellige transfermuligheder fra LaGuardia Airport blive vist, og når du har valgt din foretrukne transport fra LaGuardia Lufthavn indtaster du dit flynr., og det pågældende selskab, som står for din transfer service, vil således kunne holde øje med om du ankommer før tid eller evt. er forsinket.

Oftest vil chaufføren stå klar I ankomsthallen – og holde skiltet med dit navn så I kan finde hinanden. Når du har gennemført din reservation vil transfer bekræftigelse tydeligt indikere hvorledes pick-up i LaGuardia Lufthavn vil foregå.