Lejebil i Östersund Lufthavn, Sverige

Lejebil i Östersund Lufthavn, Sverige

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Östersund Airport - OSD er en mindre lufthavn i Sverige, Man kan også se Östersund Lufthavn omtalt som Åre Östersund Airport. Afstand fra Østersund Lufthavn til Trondheim i Norge er ca. 250 km. Billeje i Sverige er som regel betydeligt billigere end billeje i Norge. Östersund Lufthavn ligger i provinsen Jämtland i den mellemste del af Sverige.

Skirejser til Sverige - fly til Östersund Airport med Easyjet
Byerne Östersund og Åre i Jämtland, som er kendt for sine skiområder. De familievenlige skiferie-destinationer omfatter bl.a. Åre, Vemdalen, Lofsdalen og Funäsfjällen. Man kan flyve til Östersund Lufthavn fra bl.a. Stockholm-Arlanda, Stockholm-Bromma, Umeå, Göteborg-Landvetter og Malmø-Sturup. Fra Københavns Lufthavn er der skiferie-charterfly til Östersund med Atlantic Airways. Easyjet har også rute fra København.

Lejebil i Sverige til skiferie - anbefaling af tilbud
Større biler er billige at leje i Sverige. Book eksempelvis en Volvo V70 eller lignende fra kun omkring 2500 kroner for en uges Sverige billeje (kan også være en VW Passat stationcar eller Ford Mondeo Stationcar). Anbefaling: Skoda Octavia stationcar er endnu billigere at leje. Sammenlign billeje-priser fra Avis Billeje Sverige, Europcar, Hertz Sweden, Mabi billeje og Sixt med Cartrawler pris-søgemaskinen herunder og find det billigste tilbud i Östersund-Åare Lufthavn til skiferien.