Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Milano-lejebil fra Sesto San Giovanni

Milano-lejebil fra Sesto San Giovanni

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

På trods af at Sesto San Giovanni formelt set er en by med egen borgmester, er der i realiteten tale om en forstad til Milano (nord for Milano).

Industribyen Sesto San Giovanni har undergået en forvandling med lukning af mange fabrikker i de traditionelle fremstillingsindustrier. Istedet er der skabt arbejdspladser inden for telekomminikation, robot-teknologi og software-udvikling. Byen har godt 80.000 indbyggere. Afstand fra Sesto til Milano centrum er ca. 10 km i bil.

Biludlejning Sesto San Giovanni
Har man brug for at booke lejebil i Sesto San Giovanni ved Milano er der flere muligheder. Man finder selskaberne Sixt, Hertz, Avis, Europcar, Budget og Maggiore i og omkring Sesto. Bemærk at ekstra fører i lejebil kan være en forholdsvis dyr fornøjelse i Italien med priser mellem 50 og 80 kroner per dag. Af og til kan man dog finde billeje-tilbud med gratis ekstra chauffør inkluderet.

Søg bil til leje med Cartrawler-Italien søgemaskinen herunder.