Ny Dubai Lufthavn med billeje - Al Maktoum Airport (DWC)

Ny Dubai Lufthavn med billeje - Al Maktoum Airport (DWC)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Den nyeste lufthavn i Dubai blev indviet helt tilbage for mange år siden. Langt om længe er der kommet mere gang i de kommercielle passager-ruter, og Dubai Al Maktoum er dermed et alternativ til den oprindelige Dubai Airport - DXB (IATA-code), hvor de fleste europæiske fly stadig lander. Se mere om tilbud på billig billeje i Dubai-DXB Lufthavn

Fra Danmark (CPH) flyver alle selskaber dvs. Emirates og Norwegian til DXB Dubai Airport, mens Jet Time foretager charterflyvninger for danske rejseselskaber fra CPH til den nyeste Dubai DWC lufthavn. Wizz Air har europæiske ruter til Al Maktoum Lufthavn. Al Maktoum Lufthavnen i bydelen Jebel Ali er opkaldt efter Dubai-klanen Al Maktoum, som styrer emiratet. Til at starte med huser den nye lufthavn fortrinsvis fragt-ruter. Senere forventes det at alle Dubai-flyruter flytter deres aktiviteter til, hvad der forudses bliver verdens største lufthavn i det nye Dubai World Central område.

Billeje Al Maktoum lufthavn - gode tilbud i DWC
Der er masser af billeje-selskaber igang i den nye lufthavn, såsom Avis, Hertz, Cargets, Thrifty, Alamo, Dollar, National Car Rental, Europcar med flere. Sammenlign billeje priser i Al Maktoum Lufthavn herunder.