Skiathos billeje - billig biludlejning i Grækenland

Skiathos billeje - billig biludlejning i Grækenland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Søg billig Skiathos billeje med Cartrawler Grækenland herunder. Skiathos Lufthavn - JSI på den græske ferieø er i sommerpeioden én af de travleste lufthavne på de mindre græske øer i Ægæerhavet selv om den kun er 50 km2 stor. Med over 60 strande langs den 44 km lange kyststrækning kan man få stor nytte af at leje bil på Skiathos - og det er faktisk også ret billigt at leje bil på Skiathos.

Skiathos billeje - sammenlign priser på Grækenland biludlejning
I Skiathos Lufthavn kan man leje bil fra blandt andet Avis Rent a Car, Europcar, National, Alamo og Budget. Tjek også lokale græske selskaber på Skiathos. De største er Auto Union og Abbycar. Begge kan anbefales. Skiathos billeje-vurdering: Undgå Green Motion, som ofte har billigste lejebiler på Skiathos - Green Motion får imidlertid en del klager, og der er megen anden billig Skiathos billeje.

Fly til Skiatos fra Danmark - SAS og Jet Time
Rejseselskaber med Skiathos rejser: Apollo Rejser, Star Tours/TUI, Folkeferie og Spies Rejser. Jet Time bringer i sommersæsonen rejsende fra Billund til Skiathos (også mulighed for at købe billet som 'kun fly'). SAS flyver fra Københavns Lufthavn. Mange Skiathos rejser mellemlander i Athen. Sammenlign de billigste billeje-tilbud på Skiathos i Grækenland på Cartrawler søgemaskinen herunder.


Emner: ,