Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Surprice billeje i Grækenland - ofte med de billigste tilbud på Kreta, Rhodos, Zakynthos m.fl.

Surprice billeje i Grækenland - ofte med de billigste tilbud på Kreta, Rhodos, Zakynthos m.fl.

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Sur-Price (eller Surprice) billeje-firmaet har base i Grækenland, og er i gang med at udvide forretningen til Serbien, Albanien, Makedonien, Slovenien, Tyrkiet og Rumænien.

Først og fremmest er Sur Price dog stærke i Grækenland, hvor biludlejning på Kreta og på Rhodos er blandt de vigtigste destinationer.

Low cost car rental - Kia, Hyundai, Fiat og andre mærker
I Grækenland satser Sur Price rent-a-car på at være ét af de billigste biludlejningsselskaber.

Med relativt low cost bilmærker som Fiat, Kia og Hyundai sørger Surprice for basal transport, og på en uges ferie vil mange synes at det ikke betyder som meget om man kører i en VW, Peugeot eller Toyota; ligesom derhjemme.

Der er størst fokus på leje af biler i de mindre og billigste prisklasser, og derfor er udvalget af minibusser og store stationcars ikke så stort. Man kan dog eksempelvis booke en 7-personers Fiat Doblo i MPV-klassen og der udlejes også minibus; eksempelvis Nissan Primastar med 9 sæder. Sammenlign priser hos Sur Price Car Rentals med Cartrawler Grækenland herunder.