Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Book transfer i Københavns Lufthavn - bestil taxi til/fra Kastrup Lufthavn

Book transfer i Københavns Lufthavn - bestil taxi til/fra Kastrup Lufthavn

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Vær sikker på at din transport fra Københavns Lufthavn er klar, når du lander I Kastrup.

Ved at booke din transfermulighed fra Københavns Lufthavn på forhånd sikrer du, at transporten fra lufthavnen er forberedt og planlagt inden du lander. Du undgår dermed evt. unødvendig ventetid I form af kø og mange mennesker ved offentlig transport eller almindelig taxa når du lander I lufthavnen.

Find transfermuligheder fra Københavns Lufthavn
For at finde transfermuligheder indtastes herunder dato og klokkeslet for din ankomst I København Lufthavn. Du har også mulighed for med det samme at reservere transfer retur til lufthavnen hvis du har brug for dette.

Når du har valgt din foretrukne transport fra Københavns Lufthavn indtaster du dit flynr., og det pågældende selskab, som står for din transfer service, vil således kunne holde øje med om du ankommer før tid eller evt. er forsinket. Oftest vil chaufføren stå klar I ankomsthallen – og holde skiltet med dit navn så I kan finde hinanden. Når du har gennemført din reservation vil transfer bekræftigelse tydeligt indikere hvorledes pick-up i lufthavnen vil foregå.


Dyrt at parkere i København
Københavns lufthavn ligger i Kastrup på Amager og der er godt 9 km ind til Rådhuspladsen i centrum af byen. Det kan være lidt kringlet at parkere I København – der er både en del ensrettede gader og det kan være svært at finde p-muligheder. Finder du endelig en parkeringsmulighed på gaden eller evt. i et parkeringshus vil p-udgiften ikke være billig. Flere p-huse i det centrale København opererer med priser på over kr. 40 per time.

Såfremt du ikke har brug for bil under dit ophold I København anbefales det således at benytte tranfermuligheder til/fra Københavns Lufthavn i stedet for billeje.