Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


4x4 billeje i UK - lej en fire-hjuls-trækker i London, Liverpool, Manchester, Newcastle, Edinburgh m.fl.

4x4 billeje i UK - lej en fire-hjuls-trækker i London, Liverpool, Manchester, Newcastle, Edinburgh m.fl.

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Har man brug for en kraftig firehjulstrækker i England eller Skotland (UK), er der med biludlejeren 4x4 Vehicle Hire mulighed for at booke bil med træk på alle hjul.

Fortrinsvis er der tale om Land-Rover biler af modellerne Freelander-2 (den nye), Discovery-5 (den nye), Range Rover Vougue (den store dyre), Discovery Sport, Range Rover Sport eller Range Rover Evoque.

Priserne er rimelige og booker med via Cartrawler UK herunder, er der desuden penge at spare. Man kan hos 4x4 Vehicle Hire også leje bil med træk; herunder biler af typen Toyota HiLux 4WD og Ford Ranger 4WD.

Priserne starter typisk ved ca. 700-800 kroner per dag, men af og til er der tilbud på eksempelvis leje af bil med firehjulstræk (og evt. træk) i en uge. Søg priser på leje af bil med 4-hjulstræk i eksempelvis London-Heathrow Lufthavn, Edinburgh Lufthavn eller Manchester Lufthavn herunder.