Ofte stillede spørgsmål om biludlejning

Koster det ekstra at booke lejebil via GUIDE BILLIG BILLEJE?
Nej, tværtimod. Ved at benytte søgemaskinerne på guide-billig-billeje.dk kan du ofte finde væsentligt billigere tilbud på lejebiler end du vil finde, hvis du søger efter biludlejningspriser direkte hos de respektive biludlejningsselskaber eller hos almindelige rejsebureauer.

Lægger I et gebyr oveni prisen, der præsenteres, når jeg søger efter biludlejningspriser via GUIDE BILLIG BILLEJE?
Nej. Modsat mange af de øvrige hjemmesider med fokus på biludlejning, så har vi valgt en forbrugerorienteret tilgang, hvor vi ikke lægger gebyrer oveni i de billeje-priser der leveres via de udvalgte biludlejere, som vi har valgt at samarbejde med. Således koster det ikke ekstra at booke lejebil via guide-billig-billeje.dk.

Tilbyder I prisgaranti på biludlejning, når jeg booker bil via GUIDE BILLIG BILLEJE?
Nej, som udgangspunkt giver vi ikke prisgaranti. Vi er dog ikke afvisende for at henvise til billeje-partnere, der yder prisgaranti - hvis prisgarantien vel at mærke ikke indebærer forhøjet selvrisiko eller lignende betydelige forringelser af lejebetingelserne ved biludlejningen.
Læs i øvrigt vores holdning til prisgaranti på biludlejning.

Hvem leverer billeje søgemaskinerne på GUIDE BILLIG BILLEJE?
Vi samarbejder med adskillige biludlejningspartnere, men vores primære udlejningspartner er CarTrawler, der leverer et brugervenligt online bookingsystem til billeje. Desuden tilbyder CarTrawler oftest særdeles konkurrencedygtige biludlejningspriser, på stort set alle destinationer. Det er CarTrawler som lejekontrakten indgås med.

Hvilket udlejningsselskab lejer man bilen hos, når man booker bil via GUIDE BILLIG BILLEJE?
Billeje søgemaskinerne på guide-billig-billeje.dk søger billeje tilbud på tværs af mange forskellige biludlejningsselskaber. Når man booker en bil, vil det på bekræftelsen fremgå hvilket konkret udlejningsselskab, man har booket hos. Det kan f.eks. være AVIS, Europcar, Hertz, National, SIXT eller et mindre udlejningsselskab, der tilbyder lejebiler på den valgte biludlejningsdestination.

Hvem står bag GUIDE BILLIG BILLEJE?
Guide-billig-billeje.dk blev udviklet i 2009 af Daneportal Lda. Siden juli 2013 har Guide-billig-billeje.dk været ejet af EcoCompany OÜ, som har danske ejere. Vi har bred erfaring fra biludlejningsbranchen og driver desuden Skandinaviens største hjemmeside om Portugal, Portugalnyt.

Hvordan tjener GUIDE BILLIGE BILLEJE penge, når I ikke lægger et gebyr oveni priserne, der præsenteres i billeje søgemaskinerne?
Vi tjener primært penge på hjemmesidens annoncer, hvor andre billeje-udbydere kan annoncere deres ydelser, hvorved det gøres let for vore læsere at sammenligne aktuelle billeje tilbud hos andre billeje udbydere. Desuden tjener vi typisk et mindre beløb i partner-kommission per biludlejning, som vi formidler via søgemaskinerne på guide-billig-billeje.dk. Vi pålægger imidlertid ingen ekstra gebyrer på de priser der præsenteres i søgeresultaterne fra vore billeje partnere, så det er ikke dyrere at booke via guide-billig-billeje.dk. Vores ambition er at hjælpe vores læsere med at finde den bedste og billigste billeje.

Kan man kontakte GUIDE BILLIG BILLEJE?
Ja, naturligvis. Benyt kontaktformularen på siden Kontakt og Support.


Ofte stillede spørgsmål om biludlejning
Artikel: Ofte stillede spørgsmål om biludlejning

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar