Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Autocandia Kreta - car rental Grækenland

Autocandia Kreta - car rental Grækenland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Én af de største lokale biludlejere i Grækenland er Autocandia. Selskabet er lille i europæisk målestok, men en flåde med 400 biler i Grækenland udgør dog trods alt et pænt stort biludlejningsselskab.

Autocandia er stærkest på Kreta med de to hovedlufthavne Heraklion og
Chania Bemærk at rutefly og charterfly fra Danmark lander i enten Chania Lufthavn eller Heraklion Lufthavn (i Heraklion blandt andet Aegean Airlines ruten fra København). Tidligere landede alle rutefly fra DK i Chania. Norwegian har ruter til begge Kreta-lufthavne (vigtig at vide ved booking af lejebil).

Autocandia billeje på Kreta, i Athen og i Thessaloniki
Der findes afdelinger af Autocanida i alle større turist-resorts på Kreta, og desuden i Athen, Thessaloniki, Chalkidiki og på øerne Rhodos, Thassos og Korfu. Ofte er Autocandia billigst, men dog ikke altid.

Man skal generelt ikke føle sig sikrere på den bedste behandling ved at vælge et ‘internationalt’ selskab istedet for eksempelvis Autocandia i Grækenland. Mellemstore Grækenland billeje-selskaber som Autocandia, Autounion og Caldera er langt at foretrække fremfor eksempelvis Goldcar. Sammenlign tilbud på car rental i Grækenland med Cartrawler herunder.