Azorerne biludlejning fra Ponta Delgada Lufthavn på São Miguel
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Azorerne biludlejning fra Ponta Delgada Lufthavn på São Miguel

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Se tips om Azorerne billeje i Ponta Delgada Lufthavn. De fleste danske turister, som tager til Azorerne, lander i Ponta Delgada Lufthavn - PDL. 

Ponta Delgada er hovedstad og største by på São Miguel øen, som med 779 km2 langt den største ud af de i alt 9 øer, som Azorerne består af. Billeje i Ponta Delgada Lufthavn er populært, da øens seværdigheder ligger meget spredt - og så er det i øvrigt en oplevelse at køre rundt i de særdeles frodige omgivelser på Sao Miguel på Azorerne. Særligt hurtigt kan man ikke køre, men vi anbefaler at leje bil i Ponta Delgada Lufthavn alligevel.

Azorerne biludlejning - billig billeje i Ponta Delgada Lufthavn
Man kan også alliere sig med en lokal taxi-chauffør på Azorerne, som for omkring €80-100 kører tour-kørsel et par timer eller tre (med mange indlagte stop). For optimal frihed er det bedst at leje en bil, og udvalget af lejebiler på Azorerne; herunder specielt på Sao Miguel øen er forbedret betydeligt - samtidig er konkurrencen øget til gavn for turisterne.

Sammenlign priser på Azorerne-billeje fra Ponta Delgada Lufthavn med Cartrawler herunder. Azorerne biludlejning er billigt i.f.t. tidligere - prøv at sammenligne tilbud herunder. Du finder tilbud fra Avis Billeje Azorerne, Ilha Verde Rent A Car, Hertz, Interrent, Autocunha, Sixt, Alamo, Goldcar, Keddy, Enterprise, Thrifty og Europcar. Anbefaling: Pas på med Goldcar og Interrent - resten er OK ;-)