Barcelona billeje Sant Martí, Avenida Diagonal i Barcelonas centrum
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Barcelona billeje Sant Martí, Avenida Diagonal i Barcelonas centrum

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Sant Martí er én af de populært sagt 10 bydele i Barcelona. Området Sant Marti ligger i den østlige del af Barcelona ud til kysten ved Middelhavet. Inden OL i 1992 i Barcelona gennemgik Sant Marti en omfattende renovering og er blandt andet derfor ét af de mest populære kvarterer i Barcelona.

Se også: Billeje i Barcelona Lufthavn og i Barcelona-Girona Lufthavn

Oplevelser Barcelona centrum - Sant Marti
Barcelonas brede hovedgade ved navn Avenida Diagonal (Avinguda Diagonal) er Sant Marti områdets shopping centrum med Diagonal Shopping Centre, Rambla del Poblenou, Parc del Forum 2004 messecenter og koncert venue - og eksempelvis de kendte Icaria Barcelona og Diagonal Zero hoteller.

Avenida Diagonal deler Barcelona i to og munder ud i Ronda Litoral (kystvejen i Barcelona) ved Port Forum, som er et kombineret shopping center og marina. Herfra er der ikke langt til nogen af Barcelonas bedste strande.

Billeje Barcelona centrum - lej bil fra Sant Martí-Avenida Diagonal
Leje af bil fra Barcelona centrum er til rådighed fra eksempelvis Avis Rent-A-Car Spanien, Budget Car Hire Spain, Europcar Barcelona Car Rental og det lokale store Spanien-billeje selskab Atesa. Det er billigst at booke online på forhånd. Sammenlign priser på Barcelona centrum billeje med Cartrawler Spanien herunder.