Bari billeje - lej Italien bil i havnebyen Bari i region Puglia
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Bari billeje - lej Italien bil i havnebyen Bari i region Puglia

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Bari er den største by i Apulien (eller på italiensk: Puglia) regionen i Italien. Puglia strækker sig langs Adriaterhavet på 'hælen' af den italienske 'støvle, og området i Syditalien er fyldt af monumenter fra tidligere tiders storhedstid. Bari er stadig én af det moderne Italiens vigtigste havnebyer, hvor også cruiseskibe lægger til i store tal. Fra Bari afgår der færge til Patra og Korfu (græske øer), til Bar og Kotor (i Montenegro) og til Dubrovnik i Kroatien.

Billig billeje i Bari, Italien
Bari er velforsynet med billeje-selskaber til de mange turister, som besøger byen enten med tog eller ad søvejen. Både togstationen og havnen ligger tæt på bymidten og alle billeje-kontorerne.

En billig Fiat 500, Fiat Panda eller Peugeot 108 koster ikke meget at leje i Bari by. Sammenlign Italien billeje-priser og find billigste tilbud fra Avis Rent-A-Car Italy, Budget, Green Motion billeje, Dollar, Hertz Italien, Europcar, Sixt, Firefly, Interrent og det store italienske Locauto Autonoleggio (Bari) med Cartrawler herunder. Skift eventuelt søgekriterie til Bari Lufthavn - BRI.