Billeje Amager/Dragør - sammenlign priser på leje af billig flyttebil/kassevogn eller personbil/minibus på Amager

Billeje Amager/Dragør - sammenlign priser på leje af billig flyttebil/kassevogn eller personbil/minibus på Amager

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Billigste bil til leje på Amager er ofte en minibil (Toyota Aygo, VW Up!, Kia Picanto, Citroen C1, Peugeot 108 eller lignende), som skal afhentes og afleveres i lufthavnen. Dagsprisen på billig Amager billeje fra de store etablerede selskaber såsom, Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt starter ved ca. 270 kroner per dag for de billigste biler. Typisk er der 100 gratis kilometre inkluderet per dag. Se mere i 'lejebetingelser' på det givne billeje-tilbud.

Amager billeje - spar penge ved online booking
Uden for lufthavnen har Sixt afdeling i Dragør. Sixt billeje holder til på adressen Kystvejen 42. Avis har kontor på Amager Landevej 106. Sixt har også kontor på Hotel Crowne Plaza, Ørestadsboulevard 114-118 - for booking af bil på Copenhagen Crowne Plaza i Ørestaden på Amager, skift venligst afhentningssted til 'Ørestad'. Bemærk at det kun er i lufthavnen at der er åbent for afhentning af bil i weekenden og på helligdage. Man kan dog tilbagelevere bil (nøgleboks) når som helst.

Af andre muligheder for billig billeje på Amager kan nævnes Lej-Et-Lig (ældre biler). LejEtLig Amager har adresse på Uplandsgade 70. Også One2Move på Strandlodsvej 9a tilbyder billeje; herunder leje af kassevogne/flyttebiler på Amager.