Billeje Finland - sammenlign priser på billig biludlejning i Finland

Billeje Finland - sammenlign priser på billig biludlejning i Finland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Find laveste billeje-pris i Finland. En udlejningsbil er en stor fordel i Finland, der målt på areal er ca. 8 gange større end Danmark. 10% af Finlands areal på 338.000 km2 er søer; heraf navnet De 1000 Søers Land.

Billigste billeje i Helsinki Lufthavn findes ofte hos én af de store internationale billeje-brands. I Finland er Sixt, Europcar, Avis, Budget, Alamo og Hertz til stede i de fleste af Finlands større lufthavne. Finlands lufthavne inkluderer Ivalo Lufthavn i Lapland (sommer-charter fra Danmark samt de større Turku og Tampere lufthavne).

I Finland er der så at sige altid fri kilometer inkluderet i lejeprisen ved billeje (almindelige personbiler, MPV eller minibus). Ved leje af dyrere luksusbiler og sportsvogne i Finland kan der dog ske at være kilometerbetaling over et antal gratis kilometer per dag. Man kan se detaljer om billejebetingeler i Finland under 'prisdetaljer' på hvert enkelt billeje-tilbud ved søgning nedenfor.

Billig lejebil i Helsinki Lufthavn kan også bestilles hos lokale Finland billeje-firmaer som AddCar, FiRent Rent-A-Car, Scandia Rent, Alex Car Rent. Sammenlign priser fra både de store udbydere og de mindre biludlejningsselskaber i Finland med Cartrawler herunder.