Billeje London Southend Airport - England lejebil fra lufthavn i Essex
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje London Southend Airport - England lejebil fra lufthavn i Essex

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

London-Southend er en international lufthavn beliggende i county Essex ved floden Themsen udmunding. Afstand til London centrum fra London-Southend er ca. 60 km.

London Lufthavne - Southend vokser med Easyjet
De store London lufthavne Heathrow Gatwick Stansted og London City er per 2013 de mest benyttede for danske flyruter til England. Klik på din lufthavn i London for at se aktuelle England billeje-priser.

I 1960'erne og 1970'erne var London Southend Londons tredjestørste lufthavn indtil den blev overhalet på passagertal af først Stansted og siden Luton og sågar også af London City Airport. Fra 2012 fik London Southend igen vokseværk med hjælp fra Easyjet, som udbygger sit rutenet fra Essex-lufthavnen i det sydøstligste England.

Easyjet har lavprisruter til Alicante, Amsterdam, Barcelona, Berlin-Schönefeld, Edinburgh, Faro (Portugal), Jersey, Krakow, Malaga, Venice, Palma de Mallorca. Venedig-Marco Polo og desuden sæson-ruter til Ibiza, Geneve og Newquay-Cornwall. Per 2013 er der dog ikke planlagt flyruter mellem Danmark og Southend-London lufthavnen.

England billeje fra London-Southend Airport
Billeje i den mindste London-Lufthavn koster fra omkring 800-1000 kroner per uge for billigste England lejebil. Faktisk er det ofte billigere at leje bil i London-Southend Lufthavn i forhold til i eksempelvis London-Heathrow; for slet ikke at tale om fra London centrum. Sammenlign aktuelle London-Southend Airport billeje-tilbud med Cartrawler UK herunder.