Billeje Marrakech - sammenlign priser Marokko biludlejning
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Marrakech - sammenlign priser Marokko biludlejning

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Byen Marrakech i Marokko er én af det nordafrikanske lands vigtigste turistdestinationer. Marrakesh er for mange et eksotisk rejsemål med Marokkos største Berber-marked, men byen byder også på storbyoplevelser med moderne fodboldstadion, en racerbane og et stort antal 4- og 5-stjernede hoteller.

Marrakech billeje – Marrakech Airport rute med Norwegian
Fra Danmark flyver Norwegian fra København til Marrakech. Luftfartsselskaber som Norwegian tilbyder også billeje. I den forbindelse er det en god ide at checke betingelserne.

Det betaler sig at sammenligne priser på Marrakech-billeje, idet priserne svinger en del. Bemærk desuden at mange lokale Marokko billeje-selskaber kun vil leje til personer, som har haft kørekort i minimum 2 eller 3 år og ofte er der ligeledes en minimumsalder på 21-25 år.

Der er også stor forskel på, hvorledes benzin/fuel politikker er fastsat ved billeje i Marrakesh Lufthavn. Det bedste er udlevering med fuld tank og aflevering med fuld tank – så undgår man at der ‘snydes på vægten’ og/eller pålægges gebyrer. Check under ‘prisdetaljer’ inden booking.

Udover ovenstående, er der ingen ben i at leje bil I Marrakesh, hvor man blandt andet finder følgende Marokko-billeje udbydere: Avis Rent a Car, Alamo, Sixt car rent Marocco, Dollar, Budget Morocco, Thrifty, Europcar Marrakesh Rent Car, National Car Rental, Hertz Morocco, Locationauto, Aircar og First Car Rental. Sammenlign priser på billeje i Marrakesh på Cartrawler Marokko herunder.