Billeje Midtjyllands Lufthavn - tilbud fra Hertz, Sixt og Europcar
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Midtjyllands Lufthavn - tilbud fra Hertz, Sixt og Europcar

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Søg billig billeje i Midtjyllands Lufthavan. Karup Lufthavn mellem Viborg og Herning har ændret navn til Midtjyllands Lufthavn. Med sit nye navn er den lille lufthavn 3 km vest for Karup by klar til øget internationalisering. Danish Air Transport (Apollo Rejser m.fl) har charter-rute til Chania Lufthavn på Kreta fra Midtjyllands Lufthavn.

Thomas Cook (Spies Rejser) flyver charter til Antalya Lufthavn i Tyrkiet. Vigtigste flyforbindelse i Midtjyllands Lufthavn er dog ruteflyet til København. Gennem tiden har Cimber Air og Norwegian stået for Midtjylland-København ruten, da lufthavnen var kendt som Karup Lufthavn. Ansvaret for fly til CPH fra Midtjyllands Lufthavn overgik for nogle år siden til DAT, som har op til 10 daglige afgange fra KRP (Midtjyllands Lufthavns forkortelse).

Billeje Midtjyllands Lufthavn - Hertz, Europcar, Sixt
Billeje inklusiv billig udlandsdansker-billeje kan bookes i Midtjyllands Lufthavn fra Hertz, Europcar og Sixt. Avis-Budget og Enterprise tilbyder i 2019 ikke billeje Karup Lufthavn. Bestil altid bil online for at få de bedste priser. Sammenlign aktuelle tilbud på biludlejning her.