Billeje Minsk - kør selv i Hviderusland med Europcar, Avis, Sixt, Interrent, Budget
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Minsk - kør selv i Hviderusland med Europcar, Avis, Sixt, Interrent, Budget

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Hvis man ankommer med fly til Minsk internationale lufthavn – MSQ (også kaldet Minsk-2 - Minsk-1 findes ikke længere) er der masser af muligheder for at leje bil.

Til gengæld er det svært at finde nogle selskaber, som tillader kørsel til Hviderusland og dermed Minsk over grænsen fra andre lande. Hvis man flyver, er Minsk billeje derimod ikke noget problem; ligesom visa til Hviderusland er inkluderet ved flyrejse (for de første 5 dage for danskere hvis man har rejseforsikring med min. €10.000 dækning) - modsat rejse over grænsen fra Polen eller Litauen, hvor visa koster penge – i øvrigt forskellig pris, afhængig af om man er fra Vesteuropa, Ukraine eller Rusland.

For danskere, er rejser til Hviderusland (og specielt Minsk) med fly således ret ligetil og kan sagtens gøres privat.

Billig billeje Minsk - rejser til Hviderusland
Hviderusland er fortsat et dybt reguleret samfund med sovjet-lignende regler, der dog som regel ikke forstyrrer opholdet for turister i Hviderusland fra Danmark.

Rejseselskabet Albatros især og desuden Kulturrejser Europa samt Viktors Farmor markedsfører rejser til Minsk. Husk at checke billeje-priser hos Guide-Billig-Billeje.dk inden du lader dit rejseselskab booke for dig.