Billeje Odense - billig kassevogn og stort udvalg af personbiler til leje i Odense
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Odense - billig kassevogn og stort udvalg af personbiler til leje i Odense

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Odense er velforsynet med billeje-firmaer. Flere af de store Odense billejefirmaer har kontor på Rugårdsvej ikke langt fra TV2 Danmark på Kvægtorvet. Der findes også billeje i Odense midtby. Vælg mellem Hertz, Budget, Avis, Europcar, Sixt og Enterprise. 

Billig kassevogn / varebil til leje i Odense
Hvad enten man har brug for en personbil eller en kassevogn/flyttebil til leje (lille kørekort) i Odense, betaler det sig at sammenligne priser. I Odense koster den billigste kassevogn, som kan anvendes til mindre flytninger typisk fra omkring 600 kroner per dag (der kan ske at være bedre tilbud). Ved leje af varebil/kassevogn til flytning er der altid tale om en dieselbil.

Har man brug for en lidt større flyttebil til lille kørekort (som til personbil), skal man vælge en LWB (long wheel base) eller en Mercedes Sprinter, da disse typer af varebiler har omkring 7,5 kubikmeter plads i varerummet mod normale kassevognes (SWB - short wheel base) kun 5,5 til 6 kubikmeter m3 plads. Personbiler kan som regel findes som Odense billeje tilbud fra omkring 400 kroner per dag - dog ofte med rabat for leje på uge-basis.

Sammenlign aktuelle Odense billeje-tilbud med Cartrawler Danmark søgemaskinen herunder.