Billeje Schweiz - skiferie-bil fra Geneve, Zurich og Basel-Mulhouse (EuroAirport)
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Schweiz - skiferie-bil fra Geneve, Zurich og Basel-Mulhouse (EuroAirport)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Schweiz billeje er populært i vinterperioden, hvor mange ankommer til Geneve Lufthavn, Zurích Lufthavn eller Basel-Mulhouse Lufthavn for at fortsætte mod én af Schweiz mange skiferiedestinationer.

Blandt de større byer er finanscentret Zurich og den internationale mini-storby Geneve på grænsen til Frankrig blandt de mest besøgte i Schweiz. Billeje-selskaberne tilbyder også et meget bredt udvalg af personbil- og minibus-leje i store byer som Lausanne, Bern og Basel. Også i de lidt mindre byer i Schweiz såsom Wintherur, St. Gallen, Lucerne, Lugano, Nyon, Montreux, Sion, St. Moritz og Zug er der et fornuftigt udvalg af udlejningsbiler/skiferie-biler.

Dominerende inden for Schweiz biludlejning er selskaberne Avis Rent-A-Car (Avis-Budget Autovermietung), Sixt, Hertz, Europcar, Alamo og Dollar-Thrifty. Relativ ny indenfor billeje i Schweiz er Enterprise Rent-A-Car. Tilbud på biludlejning i Schweiz kan også findes fra lokale billeje-firmaer, men de internationale selskaber dominerer markedet. I Schweiz er der som regel fri kilometre uden begrænsning inkluderet i lejen på stort set alle udlejningsbiler undtagen de dyreste. Mange billeje-selskaber tilbyder at kunder kan tage bilen med over grænsen til eksempelvis Tyskland, Frankrig, Italien og/eller Østrig. Se mere under 'lejebetingelser' på Cartrawler Schweiz billeje-søgemaskinen herunder.