Lej bil i Granada - lån bil (lejebil) i byen Granada i Andalusien
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Lej bil i Granada - lån bil (lejebil) i byen Granada i Andalusien

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Byen Granada i Sydspanien (Andalusien) er mest kendt for sit prægtige Alhambra slot, som er på UNESCO World Heritage listen og anses som værende ét af de mest betydende bygningsværker i Spanien. Se også Biludlejning fra Granada Lufthavn

Granada togstation - lån bil i Granada centrum
Den relativt store by med omkring en kvart million indbyggere ligger ved foden af Sierra Nevada bjergkæden og tiltrækker mange skiturister i vinterhalvåret.

Granada billeje i Spanien er til rådighed fra flere udbydere tæt på Granada togstation i byens centrum. Specielt i skisæsonen fra slutningen af november til og med april, er der mange turister i Granada. Byen er dog også værd at besøge om sommeren, og det effektive spanske net af hurtigtogsruter gør det forholdsvis hurtigt at nå Granada. Der er to daglige forbindelser fra Madrid (med togskift). Hurtigtogsruten direkte til Granada er per 2013 under opførelse.

Billeje Granada - stort udvalg og lave priser
I Granada centrum vil man tæt på togstationen kunne booke lejebil fra eksempelvis Europcar, Alamo Car Rental, Budget og Avis Spanien. Billigste udlejningsbil i Granada er ofte til rådighed fra omkring 1200 kroner per uges Spanien billeje. En lidt større bil i Seat Ibiza/Renault Clio/VW Polo klassen eller lignende koster som regel fra 1500-1600 kroner ved booking fra Granada centrum.