Billeje Tallinn Lufthavn - find billig biludlejning i Estland

Billeje Tallinn Lufthavn - find billig biludlejning i Estland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Lennart Meri Tallinn Airport er den største lufthavn i Estland. Efter en omfattende renovering i 2006-2008 er lufthavnen tæt på Tallinn bymidte (afstand ca. 4 km) en moderne lufthavn med et tiltalende shopping område, og Tallinn Lufthavn er fortsat så lille at det sædvanligvis er let og hurtigt at komme igennem check-in og paskontrol.

Tallinn fly fra Danmark, Sverige og Norge
Tallinn er specielt godt forbundet med flyforbindelser fra Danmark, Norge og Sverige. Der afgår fly fra Københavns Lufthavn med Estonian Air og fra Norge er der rutefly til Tallinn Lufthavn fra både Oslo-Gardermoen (Norwegian og Estonian Air) og Oslo-Rygge (Ryanair). Svenske flyforbindelser til Tallinn findes fra Stockholm-Skavsta (Ryanair) og Stockholm-Arlanda (Estonian Air).

Billeje Tallinn - Airport Car Rental med Cartrawler Estland
Masser af lokale billeje-selskaber tilbyder turist-biludlejning i Tallinn by. I lufthavnen finder man eksempelvis Avis Rent-A-Car Estonia, Sixt Tallinn billeje, Hertz Estland, Budget, Europcar og National Car Rental Estonia. Lokale Estland billeje-firmaer leverer også til lufthavnen på meet & greet basis (man mødes med repræsentanten for udlejningsselskabet i ankomsthallen).

Billigste Tallinn billeje fra lufthavnen
Der er ingen afgifter på biler i Estland udover moms. Som følge heraf er det relativt billigt at leje bil i Tallinn Lufthavn. Forvent at billigste Estland billeje fra Tallinn Lufthavn koster fra omkring 1000-1200 kroner per uge (dyrere i højsæsonen, men sjældent over 1500 kroner for billigste Tallinn lejebil). Ofte er der gode tilbud på Tallinn billeje i Golf-klassen. Merprisen i forhold til billigste udlejningsbil i Estland er ofte kun få hundrede kroner, og man får faktisk ofte udleveret en VW Golf lejebil i Tallinn - selv om alle selskaber har en ‘eller lignende’ biludlejnings-klausul på mærke/model.