Billeje Tromsø Lufthavn TOS - udlejningsbil i Nordnorge
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Tromsø Lufthavn TOS - udlejningsbil i Nordnorge

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Med 60.000 indbyggere er Tromsø største by i Skandinavien nord for polarcirklen (den arktiske cirkel). Tromsø Lufthavn (forkortes TOS) kaldes i Norge også for Tromsø Airport, Langnes.

På grund af de ekstremt lange afstande foregår megen trafik i Nordnorge med fly – fortrinsvis til og fra Oslo, men der er faktisk også en helårsrute til Gdansk i Polen. Hele 2,3 millioner passagerer går gennem Tromsø Lufthavn om året, hvilket gør Tromsø Airport til den 5. største i Norge. Tromsø Lufthavn – TOS har ingen direkte flyforbindelser fra Danmark (tidligere fløj SAS til Tromsø). Man rejser derfor til Tromsø via Oslo-Gardermoen Lufthavn, Alta, Bodø eller Trondheim (Trondhjem).

Billeje Tromsø Lufthavn - anbefaling
Billeje i Tromsø Lufthavn tilbydes af Hertz Norge, Avis Rent-A-Car, Europcar.no, Sixt, Thrifty og Budget. Man kan som regel uden ekstraudgifter medtage sin Tromsø udlejningsbil til Sverige, Finland og Danmark, men hos stort set alle billejefirmaer i Norge er det ikke tilladt at køre sin lejebil til Rusland, Hviderusland eller til de Baltiske lande. Priser for Tromsø Lufthavn billeje er relativt høje (normalt i Norge). Bemærk: Ved Norge billeje er der ofte, men ikke altid, kilometerbetaling (præcis som i Danmark) dog med typisk 250 gratis km dagligt. Anbefaling: Tjek for kilometerbetaling under ’prisdetaljer/vigtigt’ ved en søgning på Cartrawler herunder inden booking.