Billig billeje i Esbjerg (også lejebil fra Esbjerg færgehavn)
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billig billeje i Esbjerg (også lejebil fra Esbjerg færgehavn)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Esbjerg er Danmarks 5. største by og har i høj grad udviklet sig omkring havnen med fiskeri, olieindustri og færgeforbindelser til Harwich, UK og Fanø. Færgehavnen ligger indenfor gåafstand af biludlejningskontorerne Hertz, Avis, Europcar m.fl. i Esbjerg.

Esbjerg billeje - lej en elbil hos Avis
Billigste tilbud på billeje i Esbjerg er ofte en elbil - eksempelvis en Renault Fluence Z.E. (fra Avis billeje). Her skal man dog være opmærksom på at rækkevidden af en opladning realistisk set ikke er mere end 150 km. Mere praktisk er det derfor at leje en normal bil i Esbjerg - priserne starter typisk ved omkring 2200 kroner for en uges billeje (billigste bil for kunder med bopæl i Danmark).

Flyttebil leje Esbjerg - billig kassevogn
Har man brug for en flyttebil (varebil-kassevogn) i mindre størrelse - eksempelvis en Ford Transit (altid diesel-lejebil) eller lignende med ca. 6 kubikmeter plads - kan en sådan lejes fra omkring 2600 kroner per uges billeje. Leje af flyttebil er billigt i Esbjerg. En enkelt dags leje af en Ford Transit kassevogn eller lignende flyttebil koster kun omkring 600 kroner ved booking på Cartrawler søgemaskinen herunder.