Billeje Manchester Lufthavn - Lej billig bil i England
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Manchester Lufthavn - Lej billig bil i England

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Via Cartrawlers søgemaskine får du billige priser på leje af bil i Manchester Lufthavn - MAN. 

Billeje Manchester Lufthavn - anbefaling
Konkurrencen på billeje i Manchester Lufthavn og i andre engelske lufthavne er benhård. Guide-Billig-Billeje anbefaler at undgå de værste biludlejningsselskaber. Der er mange andre at vælge imellem og priserne på Manchester billeje er generelt lave. UK billeje af en VW Passat stationcar kan koste fra 1500 kr/uge.

Selskaber som Green Motion (som ikke har en pind med grønt miljø eller elbiler at gøre) og Easirent sætter ekstremt lave priser og forsøger derefter at kræve gebyrer op for hvad som helst. Man kan også være næsten sikker på at glemmer man at checke sin udlejningsbil fra Green Motion eller Easirent og har ens Manchester lejebil allerede en lille skade, vil man som kunde typisk få en regning på skaden.

Vælg i stedet Dollar, Budget, Hertz, Enterprise, Alamo, Thrifty eller et andet lidt mere respektabelt selskab, som ikke i samme grad har så dårlige kunde-vurderinger. Anbefaling: dokumentér altid eksisterende skader med kamera'et i din smartphone - også rudeskader. Sammenlign Manchester Lufthavn billeje-priser her.