Billeje Riga Lufthavn - sammenlign tilbud på lejebil i Letland
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Riga Lufthavn - sammenlign tilbud på lejebil i Letland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Næsten alle internationale flyruter til Letland lander i hovedstaden Riga, og billeje i Riga Lufthavn er derfor den bedste transportform for langt de fleste. Det er billigt at booke udlejningsbil i Riga Lufthavn. Direkte fly afgår med Air Baltic (fra Billund og København) og med Norwegian (fra Københavns Lufthavn).  

Anbefaling billeje i Riga, Letland
Lej gerne en mellemklassebil i i Riga. Merprisen for en lidt større bil i Riga er ofte kun et par hundrede kroner ekstra i billeje per uge. Den lidt større bil er mere behagelig på Letlands ofte slidte vejnet. Priserne for en pæn stor bil starter ofte omkring 1000 kroner for en uges billeje fra Riga Lufthavn.

Ofte er de billigste Riga-billeje tilbud fra Green Motion, Toprent, CarsRent, NU Cars eller Rentis. Der kan hos Europcar, Hertz, Thrifty eller Avis/Budget også findes gode tilbud. Fri kilometer er nomalt ved leje af bil i Letland. Kørsel til Estland og Litauen tillades som regel, men der opkræves tit gebyr - specielt hos et billigt selskab som Green Motion billeje Riga Lufthavn. Sammenlign priser på Letland billeje fra Riga Airport herunder. Biludlejer Rentis har mange Toyota og Skoda i flåden. Vurdeling af Riga biludlejning: Green Motion har generelt billigere nyere biler; dog ofte under standard i forhold til andre selskaber uanset at Green Motion annoncerer med VW i flåden. Find de bedste tilbud med en søgning på Cartrawler Letland herunder.