Billeje Riga Lufthavn - sammenlign tilbud på lejebil i Letland
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Riga Lufthavn - sammenlign tilbud på lejebil i Letland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Næsten alle internationale flyruter til Letland lander i hovedstaden Riga, og billeje i Riga Lufthavn er derfor den bedste transportform for langt de fleste. Det er billigt at booke udlejningsbil i Riga Lufthavn. Direkte fly afgår med Air Baltic (fra Billund og København) og med Norwegian (fra Københavns Lufthavn).  

Anbefaling billeje i Riga, Letland
Lej evt. en mellemklassebil i i Riga. Merprisen for en lidt større bil i Riga er ofte kun et par hundrede kroner ekstra i billeje per uge. Den lidt større bil er mere behagelig på Letlands ofte slidte vejnet. 

Ofte er de billigste Riga-billeje tilbud fra Green Motion, Toprent, CarsRent, NU Cars eller Rentis. Der kan hos Europcar, Hertz, Thrifty eller Avis/Budget også findes gode tilbud. Fri kilometer er nomalt ved leje af bil i Letland. Kørsel til Estland og Litauen tillades som regel, men der opkræves tit gebyr - specielt hos et billigt selskab som Green Motion billeje Riga Lufthavn. Sammenlign priser på Letland billeje fra Riga Airport herunder. Biludlejer Rentis har mange Toyota og Skoda i flåden. Vurdeling af Riga biludlejning: Green Motion har generelt billigere nyere biler; dog ofte under standard i forhold til andre selskaber uanset at Green Motion annoncerer med VW i flåden. Find de bedste tilbud med en søgning på Cartrawler Letland her.