Billeje Split Lufthavn - sammenlign tilbud på Kroatien billeje på Adriaterhavskysten
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Split Lufthavn - sammenlign tilbud på Kroatien billeje på Adriaterhavskysten

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Find de bedste tilbud på Split Lufthavn billeje. Ved en enkelt søgning med Cartrawler Kroatien herunder, får du stillet alle de bedste tilbud på billeje Split Lufthavn til rådighed og kan sammenligne såvel biler, priser og betingelser. Læs vores anbefaling af biludlejning i Split Lufthavn (SPU) inden booking.

Biludlejning i Split i Kroatien
Byen Split ligger ved Adriaterhavet og er Kroatiens største og vigtigste havneby. Split er desuden en særdeles populær turistdestination. Udbuddet af lejebiler er enormt med masser af billeje-selskaber. Ved reservation af lejebil i Split Lufthavn, betaler det sig at se efter tilbud fra følgende biludlejere(selskaber): Sixt - har ofte nogen af de bedste tilbud og billigste udlejningsbiler i Split Lufthavn og andre store lufthavne i Kroatien. Budget, Alamo og Dollar er også billige og har et godt ry.

Vi anbefaler især at undgå Rights Cars, Goldcar, Interrent og Rhodium. Alle får mange klager. Også franchise-baserede selskaber som Green Motion, Addcar og Carwiz er måske værd at overveje at skippe. Oryx derimod er mere lokalt funderet og har eksisteret i mange år.

Anbefaling: Tjek prisen på leje af en SUV fra Sixt, Avantcar eller Oryx billeje Split Lufthavn. Se billige tilbud her. 


Emner: ,