Biludlejning UK - lej billig bil i East Midlands Airport

Biludlejning UK - lej billig bil i East Midlands Airport

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

East Midlands Airport ligger i hjertet af Storbritannien og har et stort opland med byer i de engelske counties Derbyshire, Nottinghamshire, Leicestershire, South Yorkshire og Staffordshire. East Midlands lufthavn - EMA ligger i Leicestershire meget tæt på M1 motorvejen (junction 23A).

Byerne Nottingham, Derby og Leicester er alle inden for 30 minutters kørsel fra East Midlands Lufthavn, og fra Birmingham og Sheffield er transporttid til East Midlands Airport i bil under en time. Bemærk dog at tidsangivelser er uden tillæg for kø-kørsel, som desværre er et udbredt fænomen i The Midlands (Midt-England).

Billig-fly til East Midlands Lufthavn
East Midlands er en typisk lavpris-lufthavn med mange low cost selskaber; herunder Ryanair, Flybe, Monarch og Jet2. Per sommer 2013 er der ingen direkte ruter fra Danmark til East Midlands, UK.

Se også: Biludlejning UK - Birmingham Airport hvortil SAS flyver fra København og BMI Regional fra Billund Lufthavn.

Billig UK billeje tæt på Birmingham - East Midlands Airport Car Rental
Biludlejning i East Midlands Airport kan bookes med blandt andet Avis Rent-A-Car, Enterprise Rent-A-Car UK, Alamo Car Hire, Budget billeje, Europcar og engelske Green Motion. Billigste udlejningsbil fra East Midlands Airport koster som regel fra små 900 kroner for en uges UK biludlejning. Her er der typisk tale om en lille bil af typen Fiat 500, Ford Ka, Hyundai i10 eller lignende. Find dagsaktuelle billeje-priser og tilbud i East Midlands Lufthavn med Cartrawler UK herunder.