Book transfer i JFK Lufthavn, New York (Taxi fra JFK Airport, New York)
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Book transfer i JFK Lufthavn, New York (Taxi fra JFK Airport, New York)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Når du lander i John F. Kennedy International Airport er det rart at have booket transporten hen til hotellet på forhånd.

JFK Lufthavn er New Yorks største lufthavn og er samtidig den lufthavn i USA med mest international trafik – både hvad angår passagerer og godstrafik. JFK Airport består af 6 terminaler, som i 2015 blev benyttet af ca. 57 millioner rejsende, og det kan således være overvældende at ankomme til den store lufthavn uden at have transport ind til New York på plads.

Ved at booke din transfer fra JFK Lufthavn på forhånd sikrer du, at transporten fra JFK er forberedt og planlagt inden du lander. Du undgår dermed evt. unødvendig ventetid I form af kø og mange mennesker ved offentlig transport eller almindelig taxa når du lander i JFK, New York.

Find transfermuligheder fra JFK Airport New York
JFK Lufthavn ligger I den sydøstlige del af New York City i området Queens, og afstanden ind til Downtown Manhatten er små 20 km.

For at finde transfermuligheder indtastes herunder dato og klokkeslet for din ankomst til JFK Lufthavn. Du har også mulighed for med det samme at reservere transfer retur til lufthavnen, hvis du har brug for dette.

Når du har valgt din foretrukne transport fra JFK Lufthavn indtaster du dit flynr., og det pågældende selskab, som står for din transfer service, vil således kunne holde øje med om du ankommer før tid eller evt. er forsinket.

Oftest vil chaufføren stå klar I ankomsthallen – og holde skiltet med dit navn så I kan finde hinanden. Når du har gennemført din reservation vil transfer bekræftelse tydeligt indikere hvorledes pick-up i JFK Lufthavn vil forgå.