Book transfer fra Paris Lufthavn (Taxi fra lufthavn i Paris)

Book transfer fra Paris Lufthavn (Taxi fra lufthavn i Paris)

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Der findes to internationale lufthavne tæt på Paris, som begge har direkte afgange til/fra Danmark – Charles de Gaulle og Orly.

Paris Charles de Gaulle er den største lufthavn i Frankrig og ligger ca. 30 km nordøst for centrum af Paris i forstaden Roissy. På ruten mellem København til CDG flyver bl.a. SAS, Air France og EasyJet – fra Billund til Paris Charles de Gaulle flyver Air France også.

Paris Orly Lufthavn ligger ca. 14 km syd for Paris og på ruten mellem København og Orly flyver Norwegian.

Skal du på storby-ferie eller evt. forretningsrejse til Paris kan det anbefales at booke transport fra Paris Lufthavn. Ved at booke din transfer fra lufthavnen i Paris på forhånd sikrer du, at transporten fra lufthavnen er forberedt og planlagt inden du lander. Du undgår dermed evt. unødvendig ventetid i form af kø og mange mennesker ved offentlig transport eller almindelig taxa.

Se også: Billig billeje fra Paris Lufthavn

Find transfermuligheder fra Paris Lufthavn
For at finde transfermuligheder indtastes herunder dato og klokkeslet for din ankomst til Paris Lufthavn. Du har også mulighed for med det samme at reservere transfer retur til lufthavnen, hvis du har brug for dette.

Herefter vil forskellige transfermuligheder fra Paris Lufthavn blive vist, og når du har valgt din foretrukne transport fra Paris Lufthavn indtaster du dit flynr., og det pågældende selskab, som står for din transfer service, vil således kunne holde øje med om du ankommer før tid eller evt. er forsinket.

Oftest vil chaufføren stå klar I ankomsthallen – og holde skiltet med dit navn så I kan finde hinanden. Når du har gennemført din reservation vil transfer bekræftigelse tydeligt indikere hvorledes pick-up i Paris Lufthavn vil forgå.