Cadiz lejebil - sammenlign priser på Andalusien biludlejning fra Cádiz
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Cadiz lejebil - sammenlign priser på Andalusien biludlejning fra Cádiz

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Cádiz er én af Spaniens ældste byer. Med beliggenhed i Andalusien i den varmeste del af Spanien tæt på Gibraltar Strædet var havnebyen Cadiz allerede i middelalderen én af Spaniens vigtigste handelsbyer. Cádiz Bugten giver naturlig beskyttelse mod havet, og byen Sevilla oppe af floden Guadalquivir blev anvendt af den spanske regents flåde som indskibningshavn for rigdomme fra kolonierne i Syd- og Mellemamerika. Senere, da floden sandede til, overgik retten til at modtage varer fra "den nye verden" til Cadiz, som ligeledes blev en overmåde rig by.

Priser på lejebil i Cadiz - billig billeje guide Spanien
Besøg det smukke gamle Cadiz og udforsk Andalusien og Gibraltar i udlejningsbil. Langt de fleste lejebiler i Andalusien må medtages over grænsen til Gibraltar, som stadig til den spanske regerings store fortrydelse, hører under den engelske krone.

Søg billeje og sammenlign priser herunder. Guide til billig Spanien billeje, herunder billejeinfo om kørsel over landegrænser, findes under ‘lejebetingelser’ på hvert enkelt tilbud. I Cadiz kan man leje bil hos Europcar, Hertz Billeje Cadiz, Avis Rent-A-Car og discount-selskabet (billige lejebiler, men ofte mange gebyrer) Goldcar.