Billeje Cypern - lej billig bil i Larnaca Lufthavn
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Cypern - lej billig bil i Larnaca Lufthavn

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Find billig billeje i Larnaca Lufthavn på Cypern i søgemaskinen herunder. Sammenlign priser og book billigste lejebil på Cypern - til tider helt ned til under 300 kroner per uge.

Billeje Cypern Larnaca Lufthavn - LCA
På Cypern kan man leje bil hos Avis Rent A Car, Budget, Hertz, Sixt, National, Alamo, Easy Car, Aida, Aircar, Abbycar, DriveCyprus, Payless, Get Your Car, Autounion, Astra Self Drive, Right Cars, Green Motion, Dollar samt mange andre lokale udlejningsselskaber på Cypern.

Lej bil i Cypern Lufthavn - Larnaca eller Paphos
De fleste fly fra Danmark til Cypern lander i Larnaca Lufthavn på Cypern, mens enkelte fly lander i den næststørste lufthavn Paphos. Det er billigt at leje bil i begge lufthavne på Cypern, hvor man til tider kan booke en lille bil for under 300 kr. for en uges Cypern billeje. Vær opmærksom på størrelse af bil. Mange udlejningsbiler på Cypern er meget små. Der er ikke den store forskel i pris, hvis man vælger en større Cypern lejebil. Der er så at sige altid ubegrænsede gratis km inkluderet i lejen. Til gengæld er det svært at finde et billejeselskab, som tillader kørsel til den tyrkisk besatte del af Cypern.