Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Drive Hellas billeje i Athen og Thessaloniki - samt på øerne Kreta, Rhodos, Santorini, Lefkada m.fl.

Drive Hellas billeje i Athen og Thessaloniki - samt på øerne Kreta, Rhodos, Santorini, Lefkada m.fl.

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

I underskoven af mindre biludlejere i Grækenland finder man Drive Hellas eller bare Drive.

På norsk anvendes Hellas som betegnelse for Grækenland, og Drive Hellas har da også en del kontorer spredt rundt i det græske; især er selskabet aktivt i det store populære ferieområde Halkidiki.

Drive Hellas samarbejder i stor udstrækning med underleverandører rundt omkring i Grækenland.

I reglen er der ikke noget fast Drive Hellas kontor i de større græske lufthavne. Kunder mødes istedet af en repræsentant i ankomsthaallen, hvorefter papirer udfyldes og nøgle udleveres til bilen. ‘Meet & Greet’, som denne procedure kaldes på engelsk, er ofte hurtigere end at vente i kø ved skranken hos dét billeje-selskab, som måske halvdelen af flyets passagerer har booket ved fordi de var billigst.

Man kan leje alt hos Drive Helles - lige fra en billig bybil til dyre Audi A6. Ind imellem finder man specialbiler som VW Beetle Cabriolet, som af og til er ret billige at leje. Sammenlign priser hos Drive Hellas med øvrige græske biludlejningsselskaber herunder.