Europcar biludlejning til udlandsdanskere i Danmark
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Europcar biludlejning til udlandsdanskere i Danmark

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Som udlandsdansker (eller blot med adresse i Grønland, på Færøerne eller  på Island) kan man leje biler i Danmark til meget konkurrencedygtige tax-free priser samt med forbedrede lejebetingelser for udlandsdanskere. Ofte er der også ubegrænsede kilometre inkluderet i prisen ved leje af valutabiler i Danmark.

Europcar biludlejning til udlandsdanskere med fast adresse i udlandet
Hos Europcar er det fordele som ingen selvrisiko, specielle priser, gratis barnestol, gratis ekstra chauffør, man får med i lejeprisen som udlandsdansker i Danmark. Desuden tilbyder Europcar lejebiler i alle størrelser - inklusiv luksusbiler som Mercedes, Audi og BMW.

Dog er det sådan, at den ekstra chauffør heller ikke må have folkeregisteradresse i Danmark. Disse ’taxfree’ biler er udelukkende forbeholdt danskere og udlændinge med bopæls-adresse i udlandet. Læs mere om billeje for udenlandsdanskere.

For at finde de bedste priser på udenlandsdansker biludlejning fra Europcar og øvrige biludlejningsselskaber, skal man blot søge med Cartrawlers søgemaskine, som ses herunder. Hvis man allerede opholder sig i Danmark skal man blot klikke ’rediger søgning’ og vælge det korrekte bopælsland i stedet. Derefter listes de lave priser for udlandsdanskere i Danmark.