Billeje Vagar Lufthavn - priser for leje af bil på Færøerne
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Billeje Vagar Lufthavn - priser for leje af bil på Færøerne

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Find billig biludlejning på Færøerne via søgemaskinen CarTrawler, der sammenligner priser på Vagar Lufthavn billeje på Færøerne. 

På Færøerne kan man også leje bil i Torshavn, men de fleste vælger lejebil fra Vagar lufthavn, som er Færøernes eneste lufthavn. Vagar Lufthavn - FAE (Flogvøllinum í Vágum) er hovedbase for Færøernes flyselskab Atlantic Airways. Flybillet-pris til Færøerne med Atlantic Airways er ofte ca. 1000 kr. for en enkelt, så man rejser billigt til Færøerne. Atlantic Airways flyver fra Billund, Aalborg og København, SAS har fly til Vagar Lufthavn fra CPH.

I lufthavnen kan man bl.a. leje bil hos Arctic, Budget, Europcar, Hertz, Avis og Sixt biludlejning. Benyt søgemaskinen herunder til at sammenligne priser på billigste billeje på Færøerne.

Billeje Vagar Lufthavn alle ugens dage - priser svinger kraftigt
Man kan ofte leje en lille bil på Færøerne for ca. 3500 kr. per uge med fri kilometer. Er der tilbud, kan man finde billeje i Vagar Lufthavn for under 2500 kroner for en uges biludlejning på Førøerne. Men priserne svinger kraftigt. Billigste lejebil i Vagar kan også ske at koste over 5000 kroner per uge. Det er dog, generelt set, blevet væsentligt billigere at leje bil i Vagar Lufthavn i forhold til år tilbage. Bemærk at ikke alle udlejningsselskaber i Torshavn by har åbent lørdag-søndag. Det er altid muligt at leje bil i Vagar Lufthavn på Færøerne.