Faliraki billeje - Rhodos ferie-resort med fest og farver

Faliraki billeje - Rhodos ferie-resort med fest og farver

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Faliraki på Rhodos er den græske ferieø's kendteste turistområde. Den lange Faliraki sandstrand på omkring 5 km har siden Rhodes-turist-boomet startede i sen-80'erne været ekstrem populær for turister i alle aldre.

Det store Rhodes-Faliraki vandland er ét af Faliraki-områdets største attraktioner (specielt for børnefamilier), men Rhodos og i særdeleshed Faliraki betragtes af den yngre generation stadig som et 'lille Ibiza'. Med andre ord: Der er gang i den i Faliraki med masser af oplevelser for enhver smag.

Hoteller i Fakiraki på Rhodos - også hotel-billeje
Faliraki er i udpræget grad et 'turist-resort' - med alt hvad det indebærer af barer, restauranter, diskoteker, caféer og andre turistorienterede forretninger. I Faliraki finder man nogen af de bedste hoteller på Rhodos - eksempelvis Elysium Resort and Spa, La Marquise, Rodos Palladium og Esperos Village.

Hvor finder man billig Faliraki billeje på Rhodos?
Prøv Cartrawler billeje Rhodos søgemaskinen herunder. Her sammenlignes priser fra eksempelvis Avis Rent a Car, Sixt, Hertz, Budget Rhodos, Europcar og andre lokale græske leverandører af billeje (Rhodos-Faliraki).