Ferrari-billeje - superbiler i Dubai Lufthavn lejes ud til turister
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Ferrari-billeje - superbiler i Dubai Lufthavn lejes ud til turister

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Dubai Lufthavn er lig billig billeje. Afstand fra lufthavn til Dubai City er kun 4 km.

I den store Dubai Airport - DXB i de Forenede Arabiske Emirater/United Arab Emirates/UAE kan man ofte finde en bil i Ford Focus størrelse fra kun 700-800 kr. per uges billeje. Klimaet i Dubai gør at en kraftig air condition er et must. Alle biler har a/c, men jo bedre lejebil, man lejer - jo bedre air condition.

Ferrari billeje Dubai - også billige sportsvogne og SUV
En ganske imponerende flåde af superbiler til leje er opstaldet i Dubai Lufthavn. Vi nævner i flæng: Range Rover, Porsche 911, Audi Q7, Porsche Cayenne, Ferrari 488 eller Ferrari California til leje. Udvalget af superbiler i Dubai skifter løbende - check., hvad der aktuelt er på programmet i søgemaskinen herunder.

Lamborghini billeje - suprbiler i Dubai Lufthavn
I klassen af superbiler til leje I Dubai finder man også Lamborghini Hurracan.

Læs "lejebetingelser" grundigt inden booking (og book i rigtig god tid). Betaling kan normalt ske med Visa, Master eller Diners Club - og der skal være godt med ‘plads’ på kreditkortet, for sikkerhedsdepositum for leje af superbiler i Dubai Lufthavn starter i et højt niveau, men er dog ikke uden for rækkevidde. Bemærk at der er kilometerbegrænsning på superbil-leje. Check altid lejebetingelser på Dubai billeje før booking.