Frankfurt Lufthavn billeje - søg billigste udlejningsbil via Cartrawler Tyskland

Frankfurt Lufthavn billeje - søg billigste udlejningsbil via Cartrawler Tyskland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Se tilbud på Frankfurt Lufthavn billeje i den største lufthavn i Tyskland. Også kendt som Flughafen Frankfurt am Main og med IATA forkortelsen FRA, er denne store tyske lufthavn særdeles velforsynet med internationale ruter. Lufthavnen har to terminaler (Frankfurt T1 og T2) og ligger i Airport City med hoteller, konferencefaciliteter, stort indkøbscenter og restauranter. Frankfurt Terminal 3 er klar i 2021. T3 er en lavpris-terminal til Ryanair, Wizz Air, Easyjet, Norwegian m.fl. Star Alliance selskaber som SAS (fly fra København) og Lufthansa (fly fra Billund og København) benytter som hovedregel Terminal 1.

Frankfurt Lufthavn billeje - anbefalinger til booking af billigste bil
I Frankfurt Lufthavn Terminal-1 ligger billeje-kontorerne i ankomsthallen. Her findes Alamo Car Rental, Europcar, Sixt billeje Frankfurt, Avis Rent-A-Car, Budget Car Hire, Buchbinder, Global Drive, og Hertz Tyskland. Dollar og Thrifty har kontor sammen med Hertz.

Billeje i Frankfurt Lufthavn er billigt; især ved booking af lidt større biler i VW Passat klassen, MPV til 7 personer eller leje af minibus i Frankfurt Lufthavn. Guide-Billig-Billeje anbefaler at checke priser på Buchbinder og Global Car / Global Drive, da de to selskaber på trods af at være relativt ukendte brands, er særdeles pålidelige og ofte billigst. Sammenlign Frankfurt Airport billeje-priser med herunder.