Italien billeje fra Firenze - sammenlign priser på biludlejning

Italien billeje fra Firenze - sammenlign priser på biludlejning

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Firenze i Italien (Florence på engelsk) er hovedstad i Toscana.

Den kulturelle metropol i Toscana-regionen har omkring 350.000 faste indbyggere, men om sommeren kan byens indbyggertal stige til det fire-dobbelte. Det historiske centrum i Firenze er naturligvis UNESCO World Heritage. Byen Florence er et mekka af oplevelser for kulturelt interesserede med mulighed for at se værker af eksempelvis Giotto, Botticelli, Michelangelo og Leonardo da Vinci.

Leje af bil i Firenze bymidte
Billigste Firenze lejebil er ofte en lille Fiat, Hyundai, Peugeot 107, Citroen C1 eller lignede mikrobil. Priserne for Firenze-billeje fra bymidten starter ved 1700-1800 kroner; højere end den typiske Italien-billeje pris i lufthavnen for billigste bil. Bemærk at for personer under 25 år er Italien-billeje ofte endnu dyrere. €12-15 i ekstra gebyr per dag er ikke usædvanligt. Det er i høj grad et forsikringsspørgsmål.

Firenze billeje-selskaber
I Firenze centrum (Florence City Centre) finder man blandt andet Italy Avis Rent A Car, Alamo Car Rental, Budget, Dollar Italy-Florence, Europcar, Hertz, Sixt samt de lokale Locauto Rent Italy og Maggiore Autonoleggio.

Sammenlign priser på lejebiler i Firenze, Italien med Cartrawler Italien herunder.


Emner: ,