Korsika billeje - book billig udlejningsbil i Ajaccio Airport
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Korsika billeje - book billig udlejningsbil i Ajaccio Airport

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Ajaccio Lufthavn på Korsika kaldes også for Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport, som på fransk bliver til Aéroport d'Ajaccio Napoléon Bonaparte.

Paris-Korsika fly - flyv billigt til Korsika via Paris Lufthavne
Korsika's største lufthavn målt på flyafgange har gode forbindelser til fastlands-Frankrig; herunder til París-Orly (Air France og Air Corsica) og den største Paris-lufthavn Paris Charles de Gaulle (Easyjet Paris CDG).

For danskere, som rejser til Korsika, er det som oftest det letteste at flyve over Paris og skifte fly dér. Der findes dog også charter-selskaber; herunder Ruby Rejser, som arrangerer rejser direkte fra Danmark til Korsika. Direkte rutefly fra Danmark til Korsika findes ikke, og generelt er det kun fra England (sommerruter) og Frankrig (helårsruter) at man kan flyve til Korsika.

Billeje Korsika - billigste bil
Sammenlign tilbud fra en lang række billejefirmaer og find billigste bil til leje på Korsika (Corsica) med Cartrawler søgemaskinen herunder (predefineret med søgning på Ajaccio Airport, Corsica). Hvis dit fly ikke går til Ajaccio, kan der let skiftes til den anden store Korsika Lufthavn Bastia ved at indtaste denne lufthavn som destination.

Søg billig Korsika billeje i Ajaccio Lufthavn fra eksempelvis Avis billeje (Avis Rent-A-Car Corsica), Budget, Europcar Korsika biludlejning, Sixt car rental, Citer og det lokale Ada Location de Voiture.