Lanzarote lejebil fra Puerto del Carmen
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Lanzarote lejebil fra Puerto del Carmen

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

På Lanzarote er billeje ofte meget billigt, selv i højsæsonen. Mange vælger at leje bil ved ankomst til den spanske ferieø.

Se også: Billig Lanzarote billeje fra lufthavn på Lanzarote

Puerto del Carmen lejebil - billigst at booke online ved leje af bil på Lanzarote
En anden mulighed er at booke billeje på selve ferieresortet. Ofte er online booking langt den billigste mulighed. En uges Lanzarote billeje koster typisk fra omkring 900 kroner for billigste lejebil fra Puerto del Carmen ferieområdet. 4 dages leje kan bookes online fra omkring 600 danske kroner (billigste Lanzarote lejebil i Puerto del Carmen). I lufthavnen på Lanzarote er billeje som regel endnu billigere, men har man kun brug for bilen i den del af ferien, kan der være penge at spare ved at booke lokalt.

Puerto del Carmen på Lanzarote
Puerto del Carmen er den travleste turistby på Lanzarote og ligger omkring 10 minutters kørsel fra Lanzarote Lufthavn og omkring 13 km fra hovedstaden Arrecife på Lanzarote. Puerto del Carmen ligger godt i forhold til rundture i bil på den 227 km2 store Kanarieø Lanzarote.

Lanzarote billeje-selskaber i Puerto del Carmen
Cartrawler søgemaskinen samler pris-tilbud på Lanzarote-billeje fra eksempelvis Avis Rent-A-Car Lanzarote, Hertz Car Rental og Spanien biludlejnings-firmaet Atesa, der ejes af den amerikanske Enterprise biludlejningskoncern. Sammenlign priser herunder på leje af bil i Puerto del Carmen, Lanzarote.