Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Aqaba Lufthavn i Jordan - lej bil i King Hussein Airport

Aqaba Lufthavn i Jordan - lej bil i King Hussein Airport

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Vinteren er perfekt til at besøge Jordan og Aqaba.

Med de nye ruter med Norwegian og Royal Jordanians Apollo Rejser charterfly; begge fra Københavns Lufthavn til Aqaba, er der bedre muligheder end nogen sinde for at besøge den interessante og omkring 6000 år gamle by Aqaba, som ligger i den allersydligste del af Jordan.

Har man lyst til at leje bil, finder man Dollar, Thrifty, Avis og Budget i den lille turistlufthavn, der går under navnet King Hussein International Airport - AQJ.

Biler til leje i Aqaba Lufthavn koster typisk fra omkring 1500-2000 kroner at leje per uge og kan køres indenfor Jordans grænser. Der er som regel fri kilometer (ubegrænsede gratis kilometre) inkluderet i lejen ved billeje i Jordan.

Udvalget omfatter Fiat, Ford, Chevrolet, Toyota, Citroen, Hyundai/Kia, Nissan og Renault biler. Det er let at leje og køre udlejningsbil i Jordan, men man skal være forberedt på at komme til at sidde i kø, hvis man kører ind i hovedstaden Amman.

Sammenlign priser på billig Jordan billeje i Aqaba Lufthavn med Cartrawler herunder.