Lej bil i Cardiff i Wales - billig billeje i Wales
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Lej bil i Cardiff i Wales - billig billeje i Wales

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Cardiff er det administrative hovedsæde for Wales og dermed landets hovedstad. Byen med næsten 350.000 indbyggere ligger i regionen South Wales og er én af de mest populære turistdestinationer i Storbritannien.

Billeje Cardiff - jernbanestationen Cardiff Central
De fleste af byen Cardiffs billeje-selskaber ligger tæt på jernbanestationen Cardiff Central. Eksempelvis finder man både Budget og Avis på Tudor Street i Cardiff (tæt på togstationen), mens Europcar på Penarth Road ligger tæt på IKEA Wales.

Som i det øvrige England kører man i venstre side af vejen i Wales. Det er relativt let at falde ind i rytmen og kræver kun lidt ekstra opmærksomhed i rundkørsler. Foretrækker man en bil med automatgear kan en sådan også bookes med Cartrawler Wales i Cardiff. Se efter gearskifte-ikonet og 'AUTO' i søgeresultatet.

Cardiff billeje er generelt billigt og man får en pæn stor mellemklassebil stillet til rådighed fra omkring 1000 kroner per uges Wales billeje. Er man villig til at nøjes med en minibil (Peugeot 108, Fiat 500 eller lignende) kan man af og til finde endnu billigere udlejningsbiler i Cardiff. Se aktuelle priser fra eksempelvis Europcar, Avis og Budget herunder.