Lyon billeje - sammenlign tilbud i Lyon-Saint Exupéry Airport

Lyon billeje - sammenlign tilbud i Lyon-Saint Exupéry Airport

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Find billig billeje i Lyon Lufthavn.

Lyon Saint-Exupéry Airport (forkortes LYS) ligger 21 km sydøst for Lyon centrum i det østlige Frankrig (regionen Rhône-Alpes) mellem Paris og Marseille. Easyjet flyver direkte mellem København og Lyon Lufthavn.

Lyon billeje - sammenlign tilbud på lejebiler med Cartrawler Frankrig
Lyon Lufthavn er blandt de 5 største lufthavne i Frankrig målt på antal passagerer. TGV hurtigtog forbinder Lyon Lufthavn (fra lufthavnen) til Paris og Marseille. Der er desuden direkte togforbindelse til Grenoble; hovedby i De Franske Alper.

Vælger man at leje bil i Lyon, er der masser af oplevelser i vente i det sydøstligste Frankrig. I Lyon Lufthavn billeje kan bookes hos alle de større biludlejningsselskaber, som er repræsenterede i Frankrig. Lejebil i Lyon-Saint Exupéry er generelt en billig fornøjelse, men husk at sammenligne priser på Lyon billeje - der kan være mange penge at spare. Sammenlign Lyon Lufthavn priser på biludlejning fra Thrifty, Dollar, Budget, Avis Rent A Car, Europcar France, Interrent, Hertz, Sixt, Alamo og National-Citer billeje på Cartrawler søgemaskinen herunder. Thrifty eller Dollar er ofte billigst med billeje i Lyon Lufthavn.