Monaco billeje - find udlejningsbil i Monaco på Den Franske Riviera
TIP: Netop nu kan man finde gode tilbud hos Discover Cars.

Monaco billeje - find udlejningsbil i Monaco på Den Franske Riviera

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Det lille fyrstendømme Monaco mellem Nice og Menton på den Franske Riviera er kendt for sine velhavende indbyggere; herunder Formel-1 kørere og mange mere anonyme velhavende internationale forretningsfolk. I Monaco er der hverken indkomst- eller virksomhedsskat at trækkes med, men til gengæld er det hundedyrt at bo og leve i lilleputstaten, som blot dækker 2 kvadratkilometer.

Billeje Monaco - eller Nice eller Menton
Det er ofte muligt at leje billigere bil i Menton eller ikke mindst i Nice Lufthavn

Vælger man Monaco billeje, starter priserne som regel ved omkring 1500-1800 kroner per uge. Det er faktisk ikke dyrt i forhold til hvor dyr Monaco er at bo i. Til gengæld kommer man til at se lidt fattig ud i billigste Monaco lejebil, som typisk er en Ford Ka eller lignende.

Lidt mere klasseløst og med langt mere Monaco 'street cred' er det at leje en Fiat 500 med foldetag, som gerne er til rådighed fra omkring 3000 kroner per uges Monaco billeje. I samme bilklasse kan man ske at få en Mini Cabriolet eller lignende. Uden for højsæsonen om sommeren kan der ske at være rigtig gode Monaco billeje-tilbud under normalpris. Søg Monaco lejebil med Cartrawler herunder, hvor der er tilbud på billig billeje fra eksempelvis Avis Rent A Car, Europcar Monaco Car Rent, Budget Car Hire Monaco og Hertz Monaco Car Rental.